Våra influencers

Fashion for fiftyishÅlder är bara en siffraFashion for fiftyish är en mode- och livsstilsblogg för kvinnor som är fiftyish.

I bloggen visas främst olika outfits men även andra tips på såväl inre som yttre skönhet.

Jag hoppas att bloggen ska inspirera dig att bli den absolut bästa versionen av dig själv och att #jantekandranågotgammaltöversig


Det är du som har huvudrollen i ditt liv!


Här hittar du Annas kalaner länkade:

Bloggen: www.fashionforfiftyish.com

Instagram: @fashionforfiftyish

Youtube: Fashion for fiftyish

Sandrasinspiration


 

Mitt namn är Sandra och jag driver bloggen Sandrasinspiration och är aktiv på instagram under namnet @sandrasinspiration. Jag bloggar och instagrammar mestadels allmänt om mitt liv, hur livet är som mamma till Vincent som är född i mars 2016 och om inredning som är ett stort intresse. Jag gillar att fota och det har blivit en stort favorithobby det senaste året.

 

Här hittar du Sandras kanaler länkade:

Bloggen: blogg.loppi.se/sandrasinspiration

Instagram: @sandrasinspiration

Facebook: ’Sandra M. Höglund

Motivation and habitsJag är en tjej på 27 snart 28 år. Jag driver bloggen motivationandhabits.se. Det är en motivationsblogg som innehåller allt från träning till hälsa, en livsstilsblogg. Min tanke med bloggen är att kunna förmedla ut alla mina tankar om kost och träning och allt som kommer emellan i livet. Hur du kan hålla din motivation uppe och tycka att träning är roligt.

Mina inlägg består av allt från tips på olika träningsövningar till recept etc.


Här hittar du Madelenes kanaler länkade:

Instagram: madelene90

Blogg: motovationandhabits.se

F M P D - Full time mom, part time dreamer


 

Lina Johansson, 39 år.


 

Medelhavstokig skogsmulle med förkärlek till storslagna utsikter. Här hittar du min osminkade vardag i form av familjeliv och drömmar.


Jag har bloggat sedan 2005 i olika former om olika inriktningar men nuförtiden skriver jag varierat kring balans i livet och livspusslet med arbete, barn, aktiviteter och den fördömda vardagsmaten.

Välkommen att kika in!

 

Här hittar du Linas kanaler länkade:

Blogg: linajohanssons.wordpress.com

Instagram: @linafmpd

 

#tunainfluencers


Våra influencers


Lär känna våra influencers genom att följa dem på deras kanaler. Här hittar du en kort presentation om varje influencer och genom att använda länkarna kommer du till deras Blogg, Instagram, Youtube, Facebook mm.

WorkoutKnockoutInvestera din tid i dig själv!WorkoutKnockout drivs av Gianna och Milomir och handlar om hälsa, träning och livsstil.

Vi delar med oss av vår egna träning inom kampsport, fitness och pilates. Du får även följa med i vår vardag då vi driver företaget Corestyrka Sverige med rehabfokuserad träning för mage, rygg, bäckenbotten och gravidträning samt Självförsvar mot våld.

Vi är även toppbloggre på webbtidningen Sporthälsa!

Vi vill inspirera dig till att leva och leva hälsosamt!


Här hittar du Gianna och Milomirs kanaler länkade:

Bloggen: www.workoutknockout.se

Instagram: workoutknockout.se

Youtube: workoutknockout

Facebook: workoutknockout

ReaktionistaMitt namn är Wilda. Jag driver den personliga bloggen REAKTIONISTA – att växa ur trauma. Där hittar du vardagsmagi, självmedkänsla, växter, utmattning och trauma, medveten närvaro, feminism och kreativitet. Jag bryter tystnaden, skriver så att det känns och delar med mig av min resa. Min önskan är att du ska komma närmare dig själv och få ett andrum i din vardag.


Här hittar du Wildas kanaler länkade:

Blogg: www.reaktionista.se

Instagram: reaktionista

Facebook: reaktionista

En stark blogg


 

”En stark blogg” handlar om styrka.. Inte bara fysisk styrka, utan också mental styrka som självförtroende, självkänsla och självuppfattning. Jag brukar säga ”bara för man har sexpack betyder det inte att man är hälsosam”. Hälsa för mig är när man mår bra och är frisk BÅDE fysiskt och mentalt. Om man strävar åt att vara extremt hälsosam fysiskt kan det leda till en skev självuppfattning och ett ohälsosamt psykiskt mående.. allt handlar om balans.

 

Här hittar du Elinas kanaler länkade:

Blogg: En stark blogg

 

Hemma hos EleonorVårt hem-min stil och din inspirationEleonor_olsson är en inrednings och livsstilsblogg. I bloggen kommer ni att få ta del av mitt brinnande intresse för inredning, design och loppisfynd.

Jag hoppas att bloggen ska inspirera dig att bli den bästa inredaren i ditt eget hem, med hjälp av mina inredningstips och knep.


Här hittar du Eleonors kanaler länkade:

Instagram: hemmahoseleonor

Blogg:  Hemmahoseleonor

ElinVeraJansson


 

Hej. Mitt namn är Elin och i min blogg får du följa alla delar av mitt liv. Min blogg är som en dagbok med mycket tankar, åsikter och allmänt om livet som tonåring.

 

Blogg: nouw.com/elinverajansson

Instagram: Elinverajansson

MakeupByMichanMichaela Looström driver bloggen Makeupmichan

 

Har bloggat ca ett år och det är en personlig vardagsblogg, från att vara mamma till min passion om makeup och skönhet.

Jag delar med mig om tips och idéer.

 

Här hittar du Michaelas kanaler länkade:

 

Blogg: Makeupbymichan

Instagram: Makeupbymichan

Facebook: Michaelaloostrom

LinkedIn: Michaelaloostrom

HannaPannulaMichaela Looström driver bloggen Makeupmichan

 

Jag heter Hanna Pannula och jag är en väldigt positiv, spontan och nyfiken 19 årig tjej som älskar att spela tennis, shoppa och umgås med vänner och familj. Jag driver bloggen nouw.com/hannapannula där jag bloggar om mitt liv i

dagboksform. I min blogg kommer ni att få följa med på en resa ni sent lär glömma.

 

Här hittar du Hannas kanaler länkade:

Instagram: hannapannula

Blogg: nouw.com/hannapannula

Copyright @ All Rights Reserved